доиде и моя ред а се блъсна във верижна катастрофа.Сега чакам да ми оценят щетите които на пръв поглед са ;предни калници ,броня,капак и решетка,греда на радиатора.Вапроса ми е много по скъпо ли ще е да сложа новия феис?моля за предложениа и за цени на части.колата е алфа 156 1.6 2001г
Известие
Collapse
No announcement yet.
след катастрофа-нов феис?
Collapse
X
-
Доста по-скъпо ще ти е ако я направиш с новия фейс.
По спомен излизаше над 3000
Мога да ти дам по точни цени ако имаш интересHyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
-
Малко излишно скъпо е трансформа към новия фейс, въпреки че ако найстина си навит да го правиш, сега е момента......но лично за мен това са излишно пари за някаква обвивка само......но е въпрос на вкус......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Колега, освен че е излишно набутване на пари, новият фейс ще подсказва на всички потенциални купувачи, че колата е имала удар, пък ти иди обяснявай дали е бил лек или тежък, и при това положение си остава вечно твоя. Има един пич от Видин който продава една такава вече сумати време и съм сигурен, че никой не иска да я купи именно по тези съображения, ако и човекът да твърди, че предишният и собственик в Австрия я е направил така просто за кефGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от bi40 Покажи съобщениеТя че ще е вечно моя е ясно,само ми доиде на ум,може би ще си е нормална,надявамсе поне да я оценят нормално,аз съм в български имоти застрахован ако някои има отзиви от тях може да сподели.Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
аз също съм за новия фейс, като се прави поне да стане подмладена отпред, а относно това, че като решиш да я продаваш хората ще бягат от този фейс, защото ще имат големи съмнения за удара, ами снимай всичко и когато доиде време може да покажеш тогава и снимките на кандидат купувача
така ще ти е чиста съвеста и човека ще е наясно що за удар е било
само новия фейс да не излезе към 4-5000
Comment
-
Първоначално публикувано от ReLeFNIQ Покажи съобщение3000? Защо толкова много излиза? Не се ли сменят само бронята фаровете и решетката?Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
капак,калници,броня,решетка,фарове,халогени... това за отпред
Отзад,броня стопове,багажник....Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
Comment
-
-
дъра бъра
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеКолега, освен че е излишно набутване на пари, новият фейс ще подсказва на всички потенциални купувачи, че колата е имала удар, пък ти иди обяснявай дали е бил лек или тежък, и при това положение си остава вечно твоя. Има един пич от Видин който продава една такава вече сумати време и съм сигурен, че никой не иска да я купи именно по тези съображения, ако и човекът да твърди, че предишният и собственик в Австрия я е направил така просто за кефхаха тия коли нямат продаване бе хора ! не че са лоши ама....
Comment
Comment